duminică, 22 septembrie 2013

Din nou la drum

   
      Acum, când trebuie să mă înarmez pe un nou drum mă simt mult mai temătoare, în sufletul meu acumulându-se atâtea şi atâtea promisiuni, atâtea şi atâtea gânduri şi planuri de viitor...încât nu ştiu ce să mai iau cu mine pentru o nouă călătorie.
          Mi-am propus multe pentru această nouă călătorie, însă nu ştiu cum să dau startul... Mă rog pentru ca planurile mele să poată fi duse până la capăt, iar visele mele să rămână vii! Simt că nu sunt suficient de pregătită pentru acest ,,nou", că nu voi putea face faţă. Însă, ce rost are să mă rătăcesc de la început, de ce să mă împiedic printre proprii mei paşi? Voi călca triumfătoare! Da! M-am decis.
           Poate pentru toţi noul reprezintă multe întrebări, multe planuri şi multă panică. Nimeni nu ştie ce se află după colţ, ce se află la capătul celălalt al drumului, dar dacă nu ne încumetăm să pornim la drum nu vom şti niciodată ce ne aşteaptă la final. Sau de ce nu? Pe traseu. Lucrurile frumoase nu le întâlnim doar la finalul călătoriei, ci drumul până acolo e plin de aventuri şi amintiri frumoase.
             Din nou la drum...vise, iluzii, planuri...îndrăzneşte, crede, visează! Am pornit...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu