miercuri, 22 ianuarie 2014

Indragosteste-te de un ciudat..

     
          Astepti mereu acel miracol care sa-ti schimbe destinul, sa puna un strop de culoare in viata cenusie de mai inainte...
            Te gandesti ca viata ta niciodata nu va straluci, iar soarele iubirii a apus incet pe strada ta. Simti cum scanteia sperantei se stinge usor...in inima ta e acumulata o iubire ce striga dupa libertate...totusi o ti incatusata... De teama oare? Dar priveste mai departe... 
             Dupa atata tacere si atatea sentimente inabusite incepi sa cauti lumina. Erai atat de preocupata de cautarea ta incat ai ignorat acea bicicleta ce trecea zilnic pe strada ta, bicicleta de care era prins ,,SOARE". 
      Cauti iubiri fantastice, acel ,,el" desprins din filmele romantice pe care la varsta ta le urmaresti cu atata interes. Ti-ar putea aduce acest tip de ,,el" adevarata inflorire sufleteasca? Poate ar fi doar un premiu pentru faptul ca ai pus mana pe unul dintre cei mai curtati baieti, iar dragostea ar fi inlouita cu mandrie.
             Si totusi...acolo undeva statea camuflat acel ,,ciudat"...acel ,,el" care te-a ajutat sa te vindeci de rani trecute, care cu un zambet ti-a luminat viata. Stiu, il iubesti pentru ceea ce este si esti cu totul fascinata de ceea ce face. Da, un ciudat adorabil care stie ca o imbratisare calda valoreaza mai mult decat orice, acel ciudat care te-ar urma oriunde, acel ciudat inteligent cu care ai iesi oriunde stiind ca vei putea fi mandra de el. 
              Poate te intrebi uneori cum de ti-a iesit in cale...si cum de te-a ales tocmai pe tine... Crezi ca ar merita ceva mai bun, insa el e acum al tau. Chiar daca de cele mai multe ori il sufoci cu posesivitatea si grija ta excesiv de mare, el tot va ramane acolo, profitand de fiecare minut impreuna.
                Te intrebi cum poate fi atat de bine? Acel el ,,ciudat" care nu se satura sa-ti asculte palavragelile ore in sir, chiar daca spui aceleasi lucruri de zeci de ori. Te-ai obisnuit cu prezenta lui, iar toate convorbirile interminabile trec mult prea repede, insa el tot nu ar renunta la asta, chiar daca ii raman mai putine ore de somn. 
             Si uite... Acum zambesti, esti fericita, datorita acelui ciudat care a reusit sa-ti patrunda printre porii fiintei tale. E ciudat, dar e al tau si adori sa-i vezi zambetul de fiecare data cand te conduce spre casa sa stie ca esti in siguranta. 
                    Plimbari lungi...cuvinte multe...cantece de copii...declaratii timide, toate stau inmagazinate intr-un mic inceput... Dar il iubesti... ploaie, curcubeu, sunshine, acel ciudat de care esti mandra pentru toate realizarile lui, acel el pe care il adori pentru toate lucrurile simple, pentru micile cuvinte ce-ti inunda sufletul cu fluturasi, acel el care te priveste asa cum n-a facut-o nimeni altcineva si care te-a descoperit asa cum esti, simpla.
               Da, acel ,,ciudat" de care te-ai indragostit! 
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu